Κόρη μαχαίρωσε τον πατέρα της καταγγέλοντας ότι την χάιδεψε ερωτικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόρη μαχαίρωσε τον πατέρα της καταγγέλοντας ότι την χάιδεψε ερωτικά

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη χώρα μας
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.
Μία 26χρονη και ο 57χρονος πατέρας της παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείιο για υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα φέρεται να μαχαίρωσε τον άνδρα καθώς, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε εκείνος την θώπευσε.

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη έχει ασκηθεί και στους δύο, ενώ ο πατέρας κατηγορείται και για ενδοοικογενειακή απειλη και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς και οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους και να βρουν τους δικηγούρους που θα τους εκπροσωπήσουν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη, γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι “λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής”.

Τελικά το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 58χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr