Αποκλειστικό – Κορονοϊός Δύστος: Σε εξέλιξη τα drive through test – Έχουν γίνει 45 και είναι όλα αρνητικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικό – Κορονοϊός Δύστος: Σε εξέλιξη τα drive through test – Έχουν γίνει 45 και είναι όλα αρνητικά

Ξεκίνησε η διαδικασία με την παρουσία του προέδρου της ομάδας Διαχείρησης του Δήμου Γιώργου Ζέρβα και του προέδρου της Κοινότητας, Γιάννη Μοιρώτσου

Σήμερα Πέμπτη 21/01 από τις 10:30 έως τις 11:30 αναμένεται να πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι drive through COVID-19 test στην Κοινότητα Δύστου.

Μπορεί να προσέλθει όποιος πολίτης επιθυμεί.

Απαραίτητα έγγραφο ΑΜΚΑ και δελτίο ταυτότητας.

Ξεκίνησε η διαδικασία με την παρουσία του προέδρου της ομάδας Διαχείρησης του Δήμου Γιώργου Ζέρβα, του προέδρου της Κοινότητας, Γιάννη Μοιρώτσου ενώ στο χώρο βρίσκεται και η ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312.

Όπως δήλωσε στο evima ο κ. Ζέρβας η προσέλευση των πολιτών είναι μεγάλη ενώ για την ώρα έχουν γίνει 45 τεστ και είναι όλα αρνητικά.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν μια εβδομάδα περίπου βρέθηκε θετικός στον ιό ένας άνδρας από την συγκεκριμένη περιοχή, μετά από λίγες ημέρες όπως δήλωσε στο evima.gr ο προέδρος της επιτροπής Διαχείρησης Κρίσης COVID, Γιώργος Ζέρβας, βρέθηκαν ακόμη δύο θετικά κρούσματα στο χωριό Δύστος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Τα τελευταία αποτελέσματα έδειξαν πως στο χωριό Δύστος τα συνολικά κρούσματα του ιού αγγίζουν τα 7. Την Δευτέρα το πρωί (18/01)
με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Φάνη Σπανού χθες η ομάδα διαχείρισης COVID 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παρά της φήμες ότι δεν θα γίνουν τα τεστ, βρέθηκαν στην περιοχή όπου διενέργησαν rapid test σε όσους είχαν έρθει σε επαφή με τα κρούσματα των Ρομά. Από τα 61 rapid test που πραγματοποιήθηκαν, ακόμα 4 συνάνθρωποι μας βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 και τέθηκαν σε κατ’ οικον περιορισμό από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr