Κορονοϊός – Ευρυτανία: Αρνητικά όλα τα rapid tests σε Μητρόπολη και Ιερά Μονή Προυσιώτισσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ευρυτανία: Αρνητικά όλα τα rapid tests σε Μητρόπολη και Ιερά Μονή Προυσιώτισσα

Αρνητικός στον ιό και ο Μητροπολίτης Ευρυτανίας, Γεώργιος ο οποίος κατάγεται από την Καστέλλα Ευβοίας

Ολοκληρώθηκαν τα rapid tests στην Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας και στην Μητρόπολη της Ευρυτανίας.

Η Ομάδα Διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον επικεφαλή κ. Άγαλο Φωτόπουλο βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου στη Μητρόπολη Ευρυτανίας όπου διενήργησε rapid tests και είναι όλα αρνητικά στον ιό.

Σε rapid test υποβλήθηκε και ο Μητροπολίτης Ευρυτανίας Γεώργιος όπου είναι επίσης αρνητικός στον ιό και εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στον κ. Φωτόπουλο όσο και στα μέλη του κλιμακίου δίνοντας παράλληλα τις ευχές του Κυρίου για το σημαντικό έργο που κάνουν για τη μείωση της διασποράς της πανδημίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μητροπολίτης Ευρυτανίας Γεώργιος κατάγεται από την Καστέλλα Ευβοίας.

Η ομάδα διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε rapid tests και στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας με τα τεστ να είναι και εκεί όλα αρνητικά.

Τις δικές του ευχές έδωσε και ο Ηγούμενος της Μονής στην ομάδα αλλά και την ευλογία του Κυρίου για τον αγώνα που κάνουν οι άνθρωποι του Φάνη Σπανού για να μειώσουν τη διασπορά του covid.

Τέλος σε rapid test υποβλήθηκαν και τα μέλη του Αλαντοποιείου Στρεμμένου Προύσσου με τα αποτελέσματα να είναι και εκεί αρνητικά και τον επικεφαλή του Αλαντοποιείου και πρόεδρο του Προύσσου να ευχαριστεί θερμά το κλιμάκιο της ομάδας και τον κ. Φωτόπουλο πρωσοπικά για τον καθημερινό αγώνα που κάνει να [περιορίσει την πανδημία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr