Κορονοϊός – Εύβοια: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων στο Γ.Ν.Χαλκίδας – Νεκρή 61χρονη από τον ιό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων στο Γ.Ν.Χαλκίδας – Νεκρή 61χρονη από τον ιό

Το τελευταίο αντίο θα πουν το ερχόμενο Σάββατο συγγενείς με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Ακόμη έναν θάνατο μετρά το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας από κορονοϊό σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021. Πρόκειται 61χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία είχε υποκείμενα νοσήματα. Να αναφέρουμε ότι πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορονοϊού, ενώ την Κυριακή 7 Μαρτίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με έντονη δύσπνοια.

Το τελευταίο αντίο θα πουν στην 61χρονη το ερχόμενο Σάββατο οι συγγενείς με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα σημερινά κρούσματα

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.633, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 212.091 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 69 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.312 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.Tο R για την επικράτεια εκτιμάται σε1.06 (95% Crl: 0.43-1.81)

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 43, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.886 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr