Κορονοϊός Εύβοια: Κρούσμα σε πτηνοτροφική εταιρία στον Πισσώνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Εύβοια: Κρούσμα σε πτηνοτροφική εταιρία στον Πισσώνα

Ανακοίνωση της εταιρίας «ΣΚΑΛΕΖΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ»

Το ένα κρούσμα μετά το άλλο εμφανίζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, τις τελευταίες ώρες. Τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά έπειτα και από την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ με τα 21 νέα κρούσματα, ακολουθούν τώρα δυο νέες μολύνσεις οι οποίες αφορούν εργαζόμενο στην εταιρία «ΣΚΑΛΕΖΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» και η άλλη όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο σε σχολική μονάδα του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Η ανακοίνωση της Εταιρίας:


Μετά τη διαπίστωση κρούσματος
covid-19 σε εργαζόμενη που απασχολείται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Πισσώνα Ευβοίας, η εταιρεία διενήργησε άμεσα rapid tests στο προσωπικό, από τα οποία διαπιστώθηκε ένα θετικό κρούσμα. Κατόπιν υπόδειξης της εταιρείας, η εργαζόμενη υπεβλήθη και σε μοριακό έλεγχο, αναμένονται δε τα αποτελέσματα ενώ ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε συνεργασία και με την ιδιοκτήτρια εταιρεία, διενεργήθηκε σήμερα 13.11.2021 απολύμανση. Επίσης θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες rapid tests σε συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η εταιρεία τηρεί απαρέγκλιτα  τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr