Κορονοϊός – Εύβοια: O δήμος Χαλκιδέων στο επίκεντρο της πανδημίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: O δήμος Χαλκιδέων στο επίκεντρο της πανδημίας

Τρομάζουν τα ενεργά κρούσματα στο δήμο Χαλκιδέων - Γιατί δεν υποχωρεί ο ιός

Μπορεί ο κόσμος να έχει κουραστεί και να μην αντέχει άλλο το lockdown, όμως τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.

Τα κρούσματα ναι μεν κατέγραψαν χθες πτώση και μάλιστα σημαντική, ωστόσο η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνη, με το Σύστημα Υγείας να δέχεται τρομακτική πίεση και τους γιατρούς να διαμηνύουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα και επικίνδυνα.

Η Εύβοια στην πλειοψηφία των περισσότερων δήμων έχει παρουσιάσει βελτίωση βγάζοντας και κάποιος από αυτούς από το βαθύ κόκκινο ωστόσο, τα επιδημιολογικά στοιχεία παραμένουν ανησυχητικά για τον δήμο Χαλκιδέων, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση των κρουσμάτων καθημερινά καταγράφοντας μάλιστα 215 ενεργές μολύνσεις στο σύνολο.

Ειδικότερα χθες, νέα υγειονομική βόμβα φαίνεται πως έσκασε στο Δήμο Χαλκιδέων, σύμφωνα με μαρτυρίες στο evima.gr, πολίτες του Αφρατίου κάνουν λόγο για πάνω από 20 κρούσματα  στην περιοχή. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πρόκειται για κατοίκους της περιοχής όπου μαζεύονταν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Αφράτι.

Αποτέλεσμα ήταν να κολλήσει τεχνικός ο οποίος πήγε στο σπίτι για εργασία σε μια από τις οικογένειες που είναι θετικοί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr