Κορωνοϊός Εύβοια-Πηγές του εργοστασίου που βρέθηκαν κρούσματα στο evima:΄΄Λειτουργούμε κανονικά, δεν υπήρχε διασπορά του ιού΄΄
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός Εύβοια-Πηγές του εργοστασίου που βρέθηκαν κρούσματα στο evima:΄΄Λειτουργούμε κανονικά, δεν υπήρχε διασπορά του ιού΄΄

Οκτώ νέα κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων ενοτπίστηκαν χθες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για Ινδό ο οποίος εργαζόταν στην συγκεκριμένη επιχείρηση και βρέθηκε θετικός στον ιό ενώ μετά από ιχνηλάτηση των επαφών του βρέθηκαν ακόμη έξι Ινδοί θετικοί στον κορωνοϊό.

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ από τον ΕΟΔΥ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima το εργοστάσιο λειτουργεί κανονικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με πηγές του εργοστασίου τα κρούσματα ήταν απομονομένα και μεμονομένα έτσι ώστε σε συνδυασμό με τα αυστηρά μέτρα που τηρεί η εν λόγω επιχείρηση να μην υπάρξει διασπορά του ιού.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η διοίκηση του εργοστασίου έχει προχωρήσει σε απολύμανση σε όλους τους χώρους του εργοστασίου και η εργασία έχει επιστρέψει στην κανονικότητα χωρίς κανένα πανικό από τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr