Κορονοϊός – Εύβοια: Ποιες περιοχές βγαίνουν από το βαθύ κόκκινο – Ποιες είναι οι διαφορές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: Ποιες περιοχές βγαίνουν από το βαθύ κόκκινο – Ποιες είναι οι διαφορές

Αυτές οι περιοχές βγαίνουν από το βαθύ κόκκινο, από σήμερα το πρωί του Σαββάτου -

Αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη που αφορά την Εύβοια, από το πρωί του Σαββάτου 17 Απριλίου, καθώς νέες περιοχές βγήκαν από το βαθύ κόκκινο. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι κάθε νέο μέτρο και κάθε απόφαση έχει ένα και μόνο στόχο: «Να καταφέρουμε να επανέλθουμε σταδιακά και με ασφάλεια, χωρίς πισωγυρίσματα στην κανονικότητα».

Ειδικότερα, κατά την χθεσινή ενημέρωση του υπουργείο Υγείας, ο Νίκος Χαρδαλιάς βγαίνουν από το βαθύ κόκκινο οι Δήμοι Καρύστου ,Κύμης Αλιβερίου και Σκύρου.

Ωστόσο παραμένουν στο βαθύ κόκκινο οι Δήμοι Ερέτριας, Διρφύων Μεσσαπίων και Χαλκιδέων καθώς οι δείκτες του ιικού φορτίου παραμένουν υψηλοί.

Ποιες οι διαφορές τι ισχύει για τις περιοχές που παραμένουν στο βαθύ κόκκινο

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 ως τις 05:00 το πρωί Λειτουργία κομμωτηρίων με αυστηρά πρωτόκολλα
  • Λειτουργία Αρχαιολογικών Χώρων με υποχρεωτική μάσκα και μέχρι τρία άτομα, εκτός αν πρόκειται για οικογένειας, με χρήση του SMS 6 και με τα πόδια χωρίς τη χρήση οχήματος.
  • Λειτουργία Δημόσιων Πάρκων μέχρι τρία άτομα, με υποχρεωτική μάσκα, με χρήση του SMS 6 και με τα πόδια χωρίς τη χρήση οχήματος.
  • Τέλεση λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό κάθε δήμου, με έναν πιστό ανά 25 τ.μ. και με όριο τους 20 πιστούς.
  • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και υποχρεωτικά τεστ σε ιερείς και ψάλτες με ευθύνη της Μητρόπολης, Επιτρέπεται το ερασιτεχνικό ψάρεμα, με μικρό σκάφος ή από την ακτή, σε παραθαλάσσιους δήμους με τη χρήση του κωδικού 6 και με το Ε9 που αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr