Κορονοϊός – Εύβοια: Σε τριήμερη αναστολή η επιχείρηση στη Ν. Αρτάκη – Εντοπίστηκαν ακόμη 25 κρούσματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: Σε τριήμερη αναστολή η επιχείρηση στη Ν. Αρτάκη – Εντοπίστηκαν ακόμη 25 κρούσματα

Πρόκειται για την επιχείρηση στην οποία είχαν εντοπιστεί 14 κρούσματα πριν μία εβδομάδα

Αυξητική η τάση των κρουσμάτων στην Εύβοια καθώς το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιανουαρίου έγιναν γνωστά ακόμη 25 κρούσματα σε επιχείρηση στη Νέα Αρτάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr η επιχείρηση τέθηκε σε τριήμερη αναστολή και παρακολουθείται στενά από τους αρμόδιους φορείς.

Πρόκειται για την επιχείρηση στην οποία είχαν ήδη εντοπιστεί την προηγούμενη εβδομάδα 21 κρούσματα κορονοιού.
Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μια εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Υγειονομικών Αρχών  βρέθηκαν 14 κρούσματα σε μεγάλη εταιρία η οποία εδρεύει στην Αρτάκη. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της διαμορφωθείσας κατάστασης, με κλιμάκια να σπεύδουν επί τόπου και να διενεργούν τεστ στο προσωπικό, σήμερα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων είναι 25.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, καθώς σημειώνει τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας, κατατάσσοντάς την στην τρίτη θέση πανελλαδικά με 38 νέες μολύνσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr βρίσκεται πολύ κοντά στο τοπικό lockdown, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς τις επόμενες ημέρες.

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς των κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιφέρεια:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr