Κορονοϊός – Εύβοια: Συναγερμός στην Αρτάκη – Βρέθηκαν πολλά κρούσματα σε εργοστάσιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: Συναγερμός στην Αρτάκη – Βρέθηκαν πολλά κρούσματα σε εργοστάσιο

Επιβεβαιώθηκαν κρούσματα κορονοϊού σε μεγάλη εταιρεία της Αρτάκης - Έσπευσαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ - Γίνονται τεστ αυτή την ώρα

Συναγερμό στον ΕΟΔΥ έχουν προκαλέσει τα κρούσματα κορονοϊού σε μεγάλη εταιρεία της Αρτάκης, στην Εύβοια. 

Σύμφωνα πληροφορίες του evima.gr υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο τοπικού lockdown καθώς το τελευταίο 24ωρο τα κρούσματα είναι συνεχώς αυξανόμενα, όπως αναφέρουν αποκλειστικά στο evima.gr υγειονομικές πηγές.

Αυτή την ώρα υπάρχει επικοινωνία των υπευθύνων της ομάδας Διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το Αρχηγείο της Πολιτικής Προστασίας και συγχρόνως γίνονται οι ιχνηλατήσεις των επαφών των κρουσμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη γεωγραφική κατανομή για τα 585 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2020, στη Εύβοια επιβεβαιώθηκαν 26 νέοι φορείς Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Υγειονομικών Αρχών από τα χθεσινά κρούσματα τα 14 βρέθηκαν σε μεγάλη εταιρία η οποία εδρεύει στην Αρτάκη. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της διαμορφωθείσας κατάστασης, με κλιμάκια να σπεύδουν επί τόπου και να διενεργούν τεστ στο προσωπικό, σήμερα έχουν βρεθεί ακόμα 5 νέες μολύνσεις με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τις 19.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr