Κορονοϊός Εύβοια: Θετικοί στον ιό δύο εργαζόμενοι στην εταιρεία Δ.Κελαϊδίτης & Σία ΑΕ.  – Τέθηκαν σε καραντίνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Εύβοια: Θετικοί στον ιό δύο εργαζόμενοι στην εταιρεία Δ.Κελαϊδίτης & Σία ΑΕ. – Τέθηκαν σε καραντίνα

Έχουν ήδη τεθεί σε υγειονομικό περιορισμό 14 ημερών

Δ.ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. : Μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19 από την εταιρεία μετά τον εντοπισμό δύο θετικών εργαζομένων.

Σε συνέχεια προγραμματισμένου προληπτικού ελέγχου στο πλαίσιο των διαδικασιών της εταιρείας μας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού covid-19, πραγματοποιήθηκαν στις 2 Δεκεμβρίου 2020, δειγματοληψίες σε 73 εργαζόμενους με τη μέθοδο rapid test.

Από αυτά προέκυψαν δυο εργαζόμενοι μας θετικοί στον κορονοϊό, οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί σε υγειονομικό περιορισμό 14 ημερών

Παράλληλα, κατόπιν γνωστοποίησης των αποτελεσμάτων του ελέγχου στις  αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, η εταιρεία μας προχωρά σε όλα τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού της διασποράς του ιού σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και συγκεκριμένα την εντατικοποίηση των υγειονομικών μέτρων, την υποστήριξη ιχνηλάτισης και διενέργειας επαναληπτικών δειγματοληψιών και εκτεταμένες απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις μας.

Πρωταρχικό μας μέλημα το οποίο αποδεικνύεται από την έγκαιρη απομόνωση των κρουσμάτων η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας και η υπεύθυνη στάση της επιχείρησης μας απέναντι στη εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας. 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr