Κορονοϊός: Κινείται ανεξέλεγκτα ο ιός στο Δήμο Χαλκιδέων – Πάνω από 400 κρούσματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κινείται ανεξέλεγκτα ο ιός στο Δήμο Χαλκιδέων – Πάνω από 400 κρούσματα

Ο κορονοϊός «χτυπάει» το δήμο Χαλκιδέων, συγκεντρώνει τα περισσότερα κρούσματα σε ολόκληρη την Εύβοια.

Ανησυχητικά παραμένουν τα δεδομένα για την πορεία του κορονοϊού στην Εύβοια, με βάση τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ. Την Τρίτη (07.12), για ακόμα μια φορά τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 100 ωστόσο, οι «σκληροί» δείκτες είναι αυτοί που προκαλούν προβληματισμό καθώς καταδεικνύουν το υγειονομικό αποτύπωμα της πανδημίας και την πίεση που συνεχίζει να δέχεται το Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Νομό, εξακολουθεί να είναι ο δήμος Χαλκιδέων, καθώς συγκεντρώνει τις περισσότερες μολύνσεις με την διασπορά να κινείται ανεξέλεγκτα, καθώς τα κρούσματα ξεπερνάνε τα 400. Να υπενθυμίσουμε πως χθες Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 115 νέα κρούσματα στην Εύβοια.

Την ίδια ώρα για ένα ακόμα 24ωρο οι θάνατοι στη χώρα άγγιξαν τον τριψήφιο αριθμό, φτάνοντας τους 99, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων παραμένει υψηλός. Συγκεκριμένα, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 697 ασθενείς, με το σύστημα υγείας να συνεχίζει να πορεύεται οριακά και το υγειονομικό προσωπικό να τεστάρει καθημερινά τις αντοχές του για να αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά COVID

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr