Κορονοϊός – Μετόχι: Δραματική έκκληση του προέδρου της Κοινότητας στους κατοίκους – Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Μετόχι: Δραματική έκκληση του προέδρου της Κοινότητας στους κατοίκους – Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση

Δραματική έκκληση του προέδρου στους κατοίκους για αυστηρή τήρηση των μέτρων

Δραματική έκκληση του προέδρου της Κοινότητας Μετοχίου, Σταύρου Γιαμαρέλου μετά και τα νέα 21 κρούσματα κορονοϊού στο χωριό.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μετοχίου αναφέρει απευθυνόμενος στους κατοίκους: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δειγματοληπτικών ελέγχων που διενήργησε η ομάδα διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σε 200 από τους 250 μόνιμους κατοίκους του χωριού μας. Δυστυχώς 21 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στον ιό.
Σας καλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και τις επαφές σας. Στους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν θετικοί στον ιό ευχόμαστε γρήγορη και καλή ανάρρωση, να παραμείνουν στα σπίτια τους και οι ίδιοι αλλά και οι οικογένειες τους για την αποφυγή της διασποράς. Σε οτιδήποτε χρειαστούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Στους επαγγελματίες της περιοχής μας να προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες απολύμανσης των χωρών τους κάθε φορά που κάποιος πελάτης τους επισκέπτεται , να μην επιτρέπουν την είσοδο πελατών χωρίς χρήση μάσκας και να δείξουμε όλοι μαζί την υπευθυνότητα που χρίζει αυτό το σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι.
Ζητώ απ όλους να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, δεν είναι εύκολη η κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ένα σοβαρό θέμα που αφορά στην υγεία μας. Τα κρούσματα είναι πολλά σε σχέση με τον πληθυσμό μας. Έστω και τώρα μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε ότι θα πρέπει να είμαστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ προσεκτικοί για εμάς και τους συνανθρώπους μας».

Ο Πρόεδρος Μετοχίου
Σταύρος Γιαμαρέλος

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr