Κορονοϊός – Παγώνη: Oι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ θα ξεπεράσουν τους 1.000
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Παγώνη: Oι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ θα ξεπεράσουν τους 1.000

Για την αύξηση του ιικού φορτίου στην Αττική και την εξέλιξη της πανδημίας σε όλη τη χώρα μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη - «Καμπανάκι» για αύξηση των διασωληνωμένων

Όπως τόνισε η κυρία Παγώνη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega,όλοι ήθελαν να κάνουν Πάσχα στο χωριό και να ξεφύγουν έπειτα από ένα χρόνο πίεσης, όμως τα δεδομένα είναι απαγορευτικά για κάτι τέτοιο.

«Η αύξηση του ιικού φορτίου είναι τραγική, που σημαίνει μετάδοση της πανδημίας, μας δείχνει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα»σημείωσε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των διασωληνωμένων αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.000 στις ΜΕΘ όλης της χώρας.

Μιλώντας για τις ελευθερίες που ενδεχομένως να υπάρξουν για τους πολίτες, ώστε να μεταφερθούν στην ίδια περιφέρεια, η Ματίνα Παγώνη επανέλαβε ότι θα πρέπει οι οικογένειες να πάνε με τον όρο να είναι με τους ίδιους ανθρώπους που συναναστρέφονται και στην πόλη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα μέτρα που θα ισχύσουν για τις λειτουργίες των εκκλησιών, τονίζοντας ότι οι προτάσεις που έχει καταθέσει η Εκκλησία είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Τέλος, επανέλαβε ότι στόχος των ιατρών είναι η εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος, ώστε να επιτευχθεί το τείχος ανοσίας στον γενικό πληθυσμό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ