Κορονοϊός: Πέθανε 28χρονη κοπέλα στη ΜΕΘ covid-19 του νοσοκομείου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πέθανε 28χρονη κοπέλα στη ΜΕΘ covid-19 του νοσοκομείου

Το χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου θρηνούν τα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορoνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τα ξημερώματα κατέληξε στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων μια 28χρονη κοπέλα η οποία νοσηλεύονταν εκεί τις τελευταίες ημέρες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση τα τελευταία 24ωρα καθώς είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Καμπανάκι από το CDC για τις εγκύους και τις θηλάζουσες – «Εμβολιασθείτε επειγόντως»

Έκκληση προς όλες τις έγκυες ή εκείνες που γέννησαν πρόσφατα να εμβολιαστούν κατά της λοίμωξης που προκαλεί ο κορονοϊός, απηύθυνε ο κορυφαίος υγειονομικός οργανισμός των ΗΠΑ.

Στην επείγουσα σύσταση που εξέδωσαν τα αμερικανικά, ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου & Προλήψεως Νοσημάτων (CDC), συνιστούν άμεσο εμβολιασμό και σε όσες θηλάζουν τα μωρά τους ή προγραμματίζουν μια εγκυμοσύνη.

Η COVID-19 συνιστά σοβαρή απειλή για τις εγκύους, λένε οι ειδικοί. Η εγκυμοσύνη καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, αφήνοντας τις γυναίκες εκτεθειμένες στην COVID-19, εξηγούν.

«Το CDC συνιστά ανεπιφύλακτα τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επειδή τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν των γνωστών ή πιθανών κινδύνων» ανέφερε ο οργανισμός στην επείγουσα ειδοποίηση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr