ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Συναγερμός στα σχολεία της Εύβοιας, από τα νέα κρούσματα

Έντονη ανησυχία από τα κρούσματα στα σχολεία της Εύβοιας λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Κορονοϊός: Συναγερμός στα σχολεία της Εύβοιας, από τα νέα κρούσματα

Πριν καλά καλά γίνουν τα πρώτα self test της 2ης εβδομάδας η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καταγράφει, δύο στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίας Άννας, ένα κρούσμα στο Λύκειο Κανήθου, ένα κρούσμα στο Γυμνάσιο Βασιλικού και ένα στο Γυμνάσιο Λαμψάκου.

Στις παραπάνω περιπτώσεις έχουν ενημερωθεί οι διευθύνσεις των σχολείων και τα αντίστοιχα τμήματα που έχουν κρούσματα για τη διενέργεια των επιπλέον τεστ. 

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας μιλώντας στο evima.gr ανέφερε πως εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοιού σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr: Εντοπίστηκαν συνολικά πέντε κρούσματα σε μαθητές. Τα δύο εντοπίστηκαν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίας Άννας, ένα κρούσμα στο Λύκειο Κανήθου, ένα κρούσμα στο Γυμνάσιο Βασιλικού και ένα στο Γυμνάσιο Λαμψάκου. Ωστόσο επειδή στέλνουμε για self test και άλλους μαθητές να τονίσω ότι έχουν εντοπιστεί και άλλα κρούσματα τον ακριβή αριθμό των οποίων θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το πρωί της Τρίτης>>, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δούνας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ