Κορονοϊός – Εύβοια: Συναγερμός στο Δύστο – Δεν αποκλείεται το τοπικό lockdown
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: Συναγερμός στο Δύστο – Δεν αποκλείεται το τοπικό lockdown

Τρία είναι συνολικά τα κρούσματα κορονοϊού όπου επιβεβαιώθηκαν στον καταυλισμό Ρομά στον Δύστο.

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει τα νέα κρούσματα στο καταυλισμό Ρομά του Δύστου, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε θετικός στον ιό ένας άνδρας από την συγκεκριμένη περιοχή, χθες όπως δήλωσε στο evima.gr ο προέδρος της επιτροπής Διαχείρησης Κρίσης COVID, Γιώργος Ζέρβας, βρέθηκαν ακόμη δύο θετικά κρούσματα στο χωριό Δύστος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής covid-19 του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο οποίος προσπαθεί σε συνεργασία με την αστυνομία να περιορίσει τις επαφές του άνδρα  σε συνεργασία με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Σήμερα 18/1/2021 και ώρα 12:00μμ θα βρίσκεται στην περιοχή κλιμάκιο της Ομάδας Διαχείρισης COVID 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη διενέργεια τέστ ταχείας ανίχνευσης (Rapid Tests).

Ωστόσο, το evima.gr επικοινώνησε με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους καθώς υπάρχει φόβος πως η διασπορά είναι μεγάλη διότι όπως μας ανέφεραν ο άνθρωπος που βρέθηκε θετικός κυκλοφορούσε σε διάφορα σημεία του χωριού.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες νέες ανακοινώσεις από τις τοπικές Αρχές καθώς δεν αποκλείεται το γεγονός τοπικού lockdown στην περιοχή εάν τα σημερινά αποτελέσματα δείξουν πως η διασπορά είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr