Κορυφαίες ταχύτητες internet στο λιμάνι της Λιναριάς στη Σκύρο με τα routers λήψης 5G σήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφαίες ταχύτητες internet στο λιμάνι της Λιναριάς στη Σκύρο με τα routers λήψης 5G σήματος

Τα ειδικά 5G routers βρέθηκαν και αγοράστηκαν από τη Δανία και εγκαταστάθηκαν στο γραφείο του Λιμενικού ταμείου.

Τα πρώτα routers λήψης 5G σήματος κινητής τηλεφωνίας και εκπομπής του ως wi-fi για τα σκάφη και τους επισκέπτες καινοτομεί και εγκαθιστά το λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου στη Χώρα, καταργώντας τις επίγειες τηλεφωνικές γραμμές μέσω των οποίων παρείχε Δημόσιο WIFI από το 2014.

Τα ειδικά, συμβατά με το σήμα της «Cosmote», 5G routers βρέθηκαν και αγοράστηκαν από τη Δανία και εγκαταστάθηκαν στο γραφείο του Λιμενικού ταμείου.

Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου σύναψε συμβόλαιο κινητής με μια κάρτα sim απεριορίστων η οποία έχει τη δυνατότητα έκδοσης έως και 5 καρτών sim κλώνων οι οποίες λαμβάνουν μόνο δεδομένα.

Ήδη 2 κάρτες sim κλώνοι τοποθετήθηκαν στα πρώτα δύο 5G routers. Η κάθε sim λαμβάνει ταχύτητα περ. 500 mbps και οι δύο μαζί «φορτώνουν» προσθετικά το κεντρικό ρούτερ- δρομολογητή του λιμανιού.

Το κεντρικό ρούτερ τροφοδοτεί με wi-fi υψηλών ταχυτήτων το δίκτυο των εγκατεστημένων κεραιών περιμετρικά του λιμένα έτσι που οι χρήστες και οι επισκέπτες του λιμένα να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν γρήγορο και ισχυρό διαδικτυακό σήμα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr