Κως: Ο Μπαγκλαντεσιανός αρνείται πως είχε σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια και εμπλέκει τον σύντροφό της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: Ο Μπαγκλαντεσιανός αρνείται πως είχε σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια και εμπλέκει τον σύντροφό της

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρίσκεται ο 32χρονος που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Φέρεται να αλλάζει την κατάθεσή του και να μην παραδέχεται σεξουαλική επαφή με το θύμα και εμπλέκει τον σύντροφό της.

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται από τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6) ο 32χρονος που κρατείται για τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, ο Μπαγκλαντεσιανός κρατούμενος άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίζεται ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με την Πολωνή εργαζόμενη και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο 32χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι πήγαν στο σπίτι του μόνο και μόνο για να πάει τουαλέτα η Αναστάζια. Ήπιαν κάποιες μπύρες κι ακολούθως την πήγε με το μηχανάκι στο σημείο όπου είχε ραντεβού με τον σύντροφό της. Ωστόσο, ο σύντροφός της, που βρίσκεται ήδη στην Πολωνία, έχει άλλοθι, καθώς την ώρα του συμβάντος εργαζόταν.

Κως: Στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Ο 32χρονος κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ως ο Νο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στις Αλυκές στην Κω.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου υποστηρίζει πως η κατηγορία είναι για αρπαγή και δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν.

Τι υποστηρίζει ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές θα ισχυριστεί στην ανακρίτρια πως, μετά τη συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του και ότι εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και φύγανε και την άφησε στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr