Εύβοια – Κωστόπουλος στο evima: Χιονίζει σε Ράχη, Άγιο, Κοκκινομηλιά – Σε επιφυλακή τα μηχανήματα της περιφέρειας -Συνεργασία και με Πυροσβεστική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Κωστόπουλος στο evima: Χιονίζει σε Ράχη, Άγιο, Κοκκινομηλιά – Σε επιφυλακή τα μηχανήματα της περιφέρειας -Συνεργασία και με Πυροσβεστική

Την εικόνα της κατάστασης του καιρού στην Εύβοια μας δίνει αυτή την ώρα ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

Την εικόνα της κατάστασης του καιρού στην Εύβοια μας δίνει αυτή την ώρα ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Γιώργος Κωστόπουλος.

Όπως δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα αυτή την ώρα χιονίζει στην Ράχη προς Στρόπωνες, στον Άγιο και στην Κοκκινομηλιά Ιστιαίας, χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωστόπουλος στο evima.gr όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται επί ποδός και έχουν κατανεμηθεί σε όλο το Νομό ενώ η περιφέρεια έχει κάνει προσύμφωνο συνεργασίας με ιδιώτες προκειμένου να βοηθήσουν εάν και εφ΄ όσον χρειαστεί για τη διάνοιξη δρόμων.

Ακόμη δήλωσε ότι υπάρχει συνεργασία με την Πυροσβεστική προκειμένου να διατεθεί το ερπυστριοφόρο που έχει στο δυναμικό της έτσι ώστε να βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις εάν βέβαια προκύψουν.

Είμαστε σε αναμονή των έντονων καιρικών φαινομένων όπως έχει ανακοινώσει η ΕΜΥ και ειδικά από το Σάββατο το βράδυ όπου αναμένεται έντονη χιονόπτωση στην Εύβοια.

Μηχανήματα ωστόσο υπάρχουν και στην Στενή, τόνισε στη Ματίνα Ρέτσα ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr