Κραυγή απελπισίας από ηλικιωμένη για τον γιο της: «Θα με σκοτώσει»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κραυγή απελπισίας από ηλικιωμένη για τον γιο της: «Θα με σκοτώσει»

Γιατί εκλιπαρεί να κλείσουν τον γιο της στη φυλακή

Με τα λόγια «Δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με» μίλησε μία ηλικιωμένη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ενώ παρακαλούσε κλαίγοντας τους δικαστές να την βοηθήσουν και να κλείσουν τον γιο της στη φυλακή γιατί φοβάται ότι θα την σκοτώσει.

Το cretalive.gr αναφέρει ότι ο γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με εξαρτήσεις, είχε ξεσπάσει για πολλοστή φορά σε βάρος της. Όπως είπε, δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί, και τα έσπασε όλα στο σπίτι, κυνηγώντας με μαχαίρι τη μητέρα του.

Μάλιστα άνοιξε και μία φιάλη υγραερίου. «Αν εκείνη τη στιγμή άναβε τσιγάρο, θα μας είχε ανατινάξει» είπε η ηλικιωμένη.

Η γυναίκα ανέφερε ότι το τελευταίο δεκαήμερο αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι για να μην την σκοτώσει και φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο. Ο κατηγορούμενος γιος δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Είναι κλεισμένος στο σπίτι με μία σακούλα χάπια» είπε η μητέρα σε απόγνωση.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον γιο της και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Μάλιστα, συμβούλευσαν τη μητέρα να επιστρέψει στο σπίτι που φιλοξενείται ώστε να παραμείνει ασφαλής μέχρι να συλληφθεί ο γιος της και να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr