Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ

Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ

Το έργο των ιατρών στον Ευαγγελισμό είναι εξαιρετικά δύσκολο – Δεν ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή – Σε ανοικτή γραμμή με τους γιατρούς του νοσοκομείου οι πατέρες της Μονής Βατοπεδίου –  Επικοινωνία Βαρθολομαίου και Ελπιδοφόρου με τους πατέρες της Μονής Βατοπεδίου

Εξαιρετικά κρίσμη θεωρείται αυτή τη στιγμή από τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασταση της υγείας του ηγούμενου Εφραίμ , που διασωληνώθηκε την Παρασκευή καθώς δεν ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή και ο πυρετός παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα μεταξύ 39-40. Η υγεία του, όπως είναι γνωστό, είναι πολύ επιβαρυμένη και το έργο των ιατρών στον Ευαγγελισμό γίνεται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο 64χρονος κληρικός πάσχει από υποκείμενα νοσήματα (σακχαρώδη διαβήτη, καρδιολογικά).

Χθες εξάλλου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους πατέρες της Μονής, που είχαν σύναξη, και μίλησε με όλους σε ανοικτή ακρόαση. Τους ενίσχυσε με τα λόγια του, τους παρηγόρησε και τους διαβεβαίωσε ότι και ο ηγούμενος και όλοι οι πατέρες είναι στην προσευχή του. Οι πατέρες τον ευχαρίστησαν για την στήριξή του και εξέφρασαν την ελπίδα πως σύντομα ο ηγούμενος θα επιστρέψει υγιής στην Μονή Βατοπεδίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr