Κρήτη: 21χρονη γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο
Ηράκλειο: Σε πελάγη ευτυχίας η 21χρονη που γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο – «Βιαστικός» o μικρός πριν... φτάσουν στο ΠΑΓΝΗ
Υγιέστατο αγοράκι γεννήθηκε μέσα σε ασθενοφόρο στο Ηράκλειο, όταν 21χρονη μητέρα δεν πρόλαβε να φτάσει στο ΠΑΓΝΗ, με τον τοκετό να γίνεται καθ’ οδόν με τη βοήθεια γιατρού και μαίας.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Πέμπτη (19/3), όταν 21χρονη μητέρα γέννησε καθ’ οδόν για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι, το τρίτο παιδί της οικογένειας που κατοικεί στο Ασήμι. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με έντονες ωδίνες, όπου γιατρός και μαία διαπίστωσαν ότι ο τοκετός ήταν άμεσος και ξεκίνησε η διακομιδή της.
Ωστόσο, πριν το ασθενοφόρο φτάσει στην περιοχή των Αρμανωγείων, το μωρό γεννήθηκε μέσα στο όχημα, με τη βοήθεια της μαίας και του ιατρού που τη συνόδευαν.
Λίγη ώρα αργότερα, περίπου 30 λεπτά μετά τον τοκετό, μητέρα και νεογνό μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Μαιευτική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου τους παρασχέθηκε η απαραίτητη φροντίδα.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν η μαία Ελένη Χριστοδουλάκη, ο οδηγός ασθενοφόρου Γεώργιος Ποταμιανάκης και ο ιατρός Εμμανουήλ Δουλγεράκης από το Κέντρο Υγείας Χάρακα.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr