Κρήτη: Αποφεύχθηκε βεντέτα για μια προσπέραση – Άγριο ξύλο με 8 συλλήψεις και 2 τραυματίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Αποφεύχθηκε βεντέτα για μια προσπέραση – Άγριο ξύλο με 8 συλλήψεις και 2 τραυματίες

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη μετά από άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ οικογενειών έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών το μεσημέρι της Δευτέρας, λόγω μιας προσπέρασης στο δρόμο.

Σύμφωνα με το neakriti, όλα ξεκίνησαν από τον άγριο καβγά που είχαν ένας 25χρονος και ένας 19χρονος για μια προσπέραση σε δρόμο στο χωριό Γαλιά της Κρήτης. Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας ενώ λίγο αργότερα, οι δυο νεαροί συναντήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, επειδή τραυματίστηκαν από τη μεταξύ τους διένεξη.

Παρ’ ολίγον βεντέτα μεταξύ των δυο οικογενειών – Δύο νοσηλείες

Στο Κέντρο Υγείας που έγινε η δεύτερη συνάντησή τους, «άναψαν» και πάλι τα αίματα με την κάθε οικογένεια να καλεί συνεχώς ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να φτάσουν εκεί και άλλα μέλη των δυο οικογενειών από Γαλιά και Βορίζια και ο καβγάς να παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε σε 8 συλλήψεις, τον πατέρα και τους 3 γιους του, ηλικιών 54 ετών, 25 ετών, 23 ετών και 21 ετών αντίστοιχα αλλά και τα μέλη της άλλης οικογένειας, όλοι τους αδέρφια, ηλικιών 29 ετών, 28 ετών, 23 ετών και 19 ετών αντίστοιχα.

Το neakriti αναφέρει τέλος ότι για το περιστατικό έγιναν και μηνύσεις ενώ μαζί με τις συλλήψεις βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί και ένα σπρέι πιπεριού.

Σημειώνεται ότι από τον τρικούβερτο καβγά νοσηλεύονται δύο άτομα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr