Κρούσματα Εύβοια: Εκτινάχθηκαν τα λύματα – Τρομακτική αύξηση στο Δήμο Χαλκίδέων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρούσματα Εύβοια: Εκτινάχθηκαν τα λύματα – Τρομακτική αύξηση στο Δήμο Χαλκίδέων

Ιλιγγιώδης είναι η διασπορά του κορονοϊού τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Εύβοια

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται η επιστημονική κοινότητα και η κυβέρνηση, καθώς η εξάπλωση της διασποράς του κορονοϊού τα τελευταία 24ωρα κλιμακώνεται με «εκρηκτικό» ρυθμό.

Αυξητικές τάσεις καταγράφει η πανδημίαστη χώρα μας, με τα κρούσματα να υπερβαίνουν για πρώτη φορά τις 8.000 νέες μολύνσεις κορονοϊού.

Συναγερμός σήμανε και στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ οι νέες μολύνσεις διπλασιάστηκαν μέσα σε ένα 24ωρο, φτάνοντας τις 65. Στο κόκκινο βρίσκεται ο Δήμος Χαλκίδεων, τα κρούσματα αυτή την εβδομάδα παρουσίασαν σημαντική αύξηση με τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων είναι στις 177. Υγειονομικές πηγές δήλωσαν στο evima.gr, ότι παρατηρήθηκε αύξηση και στο ιικό φορτίο.

Ωστόσο, έντονη ανησυχία επικρατεί και στους δήμους Κύμης Αλιβερίου και Ερέτριας, καθώς και εκεί υπήρξε αύξηση στα ενεργά κρούσματα. Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του ο γιατρός Γιώργος Ζέρβας, δήλωσε πως τα ενεργά κρούσματα στο δήμο είναι 27, ενώ παράλληλα στο δήμο Ερέτριας είναι 15.

Η ανακοίνωση του γιατρού:

«Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στα Δήμο Κύμης Αλιβερίου τα ενεργά κρούσματα Covid 19 είναι είκοσι επτά (27). Είκοσι έξι σε κατ´οίκον παρακολούθηση και μία νοσηλεία.Οι επόμενοι μήνες αναμένονται να είναι δύσκολοι.Ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από τον εφιάλτη της πανδημίας είναι ο Εμβολιασμός!!!Στα Εμβολιαστικά Κέντρα Αλιβερίου-Κονιστρών-Κύμης,πραγματοποιούνται εμβολιασμοί καθημερινά εκτός Κυριακής, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού.

Μετά από επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μπορεί να προγραμματισθεί κατ´οίκον εμβολιασμός σε ασθενείς με σοβαρά κινητικά προβλήματα.Όλοι οι επιστημονικοί φορείς,καθώς και η Ηγεσία της Εκκλησίας μας,έχουν υιοθετήσει μια υπεύθυνη στάση δείχνοντας το δρόμο που θα μας οδηγήσει στη γρήγορη Ελευθερία μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr