Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχείο: Τι αποκάλυψε το ζευγάρι που κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχείο: Τι αποκάλυψε το ζευγάρι που κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη

Το ζευγάρι στέλνει μήνυμα σε όσους έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με παρακολούθηση από κρυφές κάμερες να βγουν μπροστά και να μιλήσουν
Στο στάδιο της προανάκρισης βρίσκεται η υπόθεση με τις κρυφές κάμερες σε κατάλυμα της Χαλκιδικής.
Το ζευγάρι που ανακάλυψε την κάμερα στο δωμάτιο που διέμεναν έχει δεχθεί τρομερή πίεση σύμφωνα με τον δικηγόρο τους Παναγιώτη Γεωργιάδη.
Ο δικηγόρος μίλησε στην ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης GRTimes όπου τόνισε πως «Τα παιδιά έχουν δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση, διότι είναι πρώτη φορά που βιώνουν κάτι τέτοιο. Όποτε ζητάμε να μην δημοσιευτούν ούτε προσωπικά τους στοιχεία, ούτε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στη δημοσιότητα».

Όπως αναφέρει ο κ Γεωργιάδης, η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ ακόμη δεν έχουν καταθέσει όλοι οι εμπλεκόμενοι μάρτυρες.

«Έχουμε ζητήσει την συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνηθεί αν το υλικό που είχε στην κατοχή του, το μετέδωσε είτε σε άλλους είτε σε πορνογραφικά σάιτ, με αποτέλεσμα να έχει χρηματικό όφελος».

Παράλληλα το ζευγάρι προτίθεται μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης και την άσκηση δίωξης για προσβολή της προσωπικότητας να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και να ζητήσει αποζημίωση.

Την ίδια στιγμή και μέσω του δικηγόρου τους στέλνουν το μήνυμά τους σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά: «Οποίος έχει βιώσει κάτι ανάλογο θα πρέπει άμεσα να προβεί σε καταγγελία δίχως δεύτερη σκέψη. Να μην φοβάστε να μιλήσετε!»

Ο ξενοδόχος είχε προτείνει στους υπαλλήλους του να χρησιμοποιούν το κατάλυμα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Grtimes.gr ο κ. Γεωργιάδης, θίχτηκε η υπόληψη των παιδιών εις διπλούν, διότι αναφέρθηκε σε πολλαπλά δημοσιεύματα πως το ζευγάρι διέμεινε στο κατάλυμα, διότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει κάπου άλλου, μιας και η 25χρονη εργάζονταν στο καφέ-μπαρ που διατηρούσε ο ίδιος σε κεντρική τοποθεσία του χωριού.

«Μεταδόθηκε μια ανακρίβεια που θίγει την υπόληψη των παιδιών για ακόμη μια φορά εκτός από το κομμάτι της παράνομης βιντεοσκόπησης. Γράφτηκε πως ο ιδιοκτήτης τους προσέφερε το δωμάτιο, λόγω οικονομικής δυσχέρειας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Ο ίδιος επέμενε να δώσει το δωμάτιο στα παιδιά, αλλά και σε άλλους υπαλλήλους του, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο κατάλυμα» συμπληρώνει ο δικηγόρος υπεράσπισης του ζευγαριού.

Τέλος, ο δικηγόρος επεσήμανε πως εφόσον το ήθελε για προσωπική του χρήση όπως και δήλωσε στην κατάθεση του, αυτή τη στιγμή θεωρείται πλημμέλημα και η φυλάκιση φτάνει τον έναν χρόνο. Ωστόσο, εάν φανεί πως το όφελος του ήταν υψηλότερο το 120.000 ευρώ, μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr