Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου στο κέντρο της Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου στο κέντρο της Αθήνας

Το 2οχρονο μοντέλο που έγινε γνωστό από το GNTM4 στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια παρέσυρε μηχανή ο οδηγός της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται η νικήτρια του GNTM4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Στο βίντεο φαίνεται το όχημα με το 20χρονο μοντέλο να χτυπάει με το μπροστινό αριστερό μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια προσκρούει σε τρία σταθμευμένα οχήματα. Ο θάνατος για τον 62χρονο άνδρα ήταν ακαριαίος.

Το άγριο σκηνικό, σημειώθηκε στις 3 το πρωί στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας. Το μοντέλο, συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια αφέθη ελεύθερη, με την Τροχαία να έχει διατάξει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Τι συνέβη

Ήταν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, όταν η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ενα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.


Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η οδηγός του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και  έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

Την Κυβέλη Χατζηευστρατίου το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων ασχολήθηκε με το μόντελινγκ τόσο με δουλειές εντός συνόρων όσο και εκτός.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr