ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας: Όχι άλλη κοροϊδία! Τώρα αντιπλημμυρικά έργα στο Ληλάντιο

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Όχι άλλη κοροϊδία! Τώρα αντιπλημμυρικά έργα στο Ληλάντιο!
Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας: Όχι άλλη κοροϊδία! Τώρα αντιπλημμυρικά έργα στο Ληλάντιο

Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας:  Άλλη μια φιέστα προσπάθησαν να στήσουν η Δημοτική και η Περιφερειακή αρχή στις πλάτες των πλημμυροπαθών του Ληλαντίου την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιώντας μια δήθεν ενημέρωση “για την εξέλιξη των έργων στο Λήλαντα ποταμό”.

Την ώρα που σχεδόν 15 μήνες μετά την πλημμύρα δεν υπάρχει ακόμη μελέτη και που στην περασμένη βροχή όλα ήταν έτοιμα για την εκκένωση της περιοχής καθώς κανένα ουσιαστικό έργο δεν έχει γίνει.

Στα ερωτήματα του Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλη Σταματούκου, που εξέφρασε την οργή και την αγονία των κατοίκων, “πότε θα υπάρχει η μελέτη;” και “πότε θα ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα;” ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός είπε πως ως το τέλος του χρόνου θα ξεκινήσουν τα έργα.

Δικαιολογημένα οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τη συνεχιζόμενη κοροϊδία καθώς τον Οκτώβρη του 2020 είπαν πως θα ξεκινήσουν τον Απρίλη του 2021, τον περασμένο Ιούνη έφεραν στο Δημοτικό Συμβούλιο μελέτη του 2005 (!) που αποσύρθηκε άρον άρον.

Η Λαϊκή Συσπείρωση υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων του Ληλαντίου που μέσα από την επιτροπή πλημμυροπαθών παλεύουν για να πραγματοποιηθούν άμεσα ολοκληρωμένα αντιπλημμυρικά έργα σε όλη τη ροή του Λήλαντα, για αποζημιώσεις στο 100% όλων των πληγέντων.

Στις 6 Νοέμβρη θα είμαστε στο πλευρό τους, στο μεγάλο συλλαλητήριο των πληγέντων όλης της χώρας από φυσικές καταστροφές διεκδικώντας μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας του λαού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ