Lockdown – Εύβοια: Προσοχή! Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ για το Σαββατοκύριακο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Εύβοια: Προσοχή! Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ για το Σαββατοκύριακο

Oι αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, φέρνουν αλλαγές και στο ωράριο των σούπερ μάρκετ για το Σαββατοκύριακο.

Oι αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες φέρνουν αλλαγές και στο ωράριο των σούπερ μάρκετ για το Σαββατοκύριακο.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά πλέον στις 19:00, αντί για τις 18:00 που ίσχυε τις προηγούμενες εβδομάδες, και έτσι τα σούπερ μάρκετ μεταθέτουν το κλείσιμο τους για μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 18:00, σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, που έκλειναν στις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) το ωράριο κυκλοφορίας, ξεκινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί κάθε ημέρα. Εξαιρούνται η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών, ωστόσο, τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 7 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr