Lockdown: Η Εύβοια παραμένει στους αυστηρούς περιορισμούς έως τις 28/02
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Η Εύβοια παραμένει στους αυστηρούς περιορισμούς έως τις 28/02

Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα διαφοροποιούνται διαρκώς, για αυτό και προσαρμόζονται τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας ώστε να ανταποκρίνονται στα επιμέρους επιδημιολογικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής σε όλη τη χώρα.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) εντάσσονται από σήμερα στις 6 το πρωί και μέχρι τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, ο Δήμος Καλυμνίων και ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου παραμένουν επίσης οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Εύβοιας (πλην Σκύρου), ο Δήμος Μυκόνου, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής, όπου όπως έχει ήδη ανακοινωθεί τα μέτρα που έχουν ληφθεί ισχύουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Άρα στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) βρίσκονται πλέον:

Για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι φαίνεται πως τα μέτρα αποδίδουν ακόμα όμως δεν έχουν μειωθεί τα κρούσματα στον επιθυμητό βαθμό. Η περιοχή έχει 370 ενεργά κρούσματα, όταν πριν από μια εβδομάδα είχε 501.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr