Lockdown – Πέτσας: Νέες διευκρινήσεις για την μετακίνηση σε άλλο νομό – Ποιοι εξαιρούνται
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Πέτσας: Νέες διευκρινήσεις για την μετακίνηση σε άλλο νομό – Ποιοι εξαιρούνται

Διευκρινίσεις σχετικά με το τι θα ισχύσει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με τις μετακινήσεις έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Διευκρινίσεις σχετικά με το τι θα ισχύσει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με τις μετακινήσεις έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ωστόσο δεν έδωσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες αναφορικά με τις βραδιές των γιορτών, τα οικογενειακά τραπέζια και τα ρεβεγιόν.

«Είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρχει η απαγόρευση μετακίνησης από τις 10 έως τις 5 το πρωί από την Κυριακή και έως τις 7 Ιανουαρίου. Αυτό είναι το ωράριο νυχτερινής απαγόρευσης και δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει. Να τηρήσουμε τα μέτρα αυτά από την Κυριακή και μετά και καθώς θα φτάνουμε στα Χριστούγεννα θα ξαναδούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια αφορά την παραμονή των Χριστουγέννων», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το ποιοι εξαιρούνται από την μετακίνηση από νομό σε νομό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε, «Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο όπως ίσχυε και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, είπαμε και την προηγούμενη φορά για θέματα που έχουν με την επανένωση οικογενειών η για έναν εργαζόμενο που δουλεύει σε κάποια άλλη περιφέρεια, υπάρχουν τα στοιχεία με το Ε1 και το Ε9» τόνισε ο κύριος Πέτσας. 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr