Lockdown στην Εύβοια: Στο τραπέζι η παράταση – Τα στοιχεία που ανησυχούν τους ειδικούς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown στην Εύβοια: Στο τραπέζι η παράταση – Τα στοιχεία που ανησυχούν τους ειδικούς

Το lockdown στην Εύβοια ισχύει μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου αλλά πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για παράταση.

Την Πέμπτη (18.02) ανακοινώθηκαν 1400 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα από τον ΕΟΔΥ. Η Εύβοια για ακόμα μια φορά παρουσίασε αύξηση των νέων κρουσμάτων, καταγράφοντας 32 νέες μολύνσεις. Η Χαλκίδα είχε εκ νέου τα περισσότερα, με 11 νέες μολύνσεις, ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, σημαντικό ρόλο στο να παρουσιαστεί μια ύφεση κρουσμάτων στο νομό έπαιξε και η κακοκαιρία «Μήδεια».

Παρότι, το αυστηρό lockdown, βρίσκεται σε ισχύ τα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας παρουσιάζουν αύξηση καθημερινά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr οι ειδικοί εισηγούνται την παράταση των περιοριστικών μέτρων.

Προβληματισμός υπάρχει και στο χωριό Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου μετά από τον εντοπισμό δύο νέων κρουσμάτων στον κορονοϊό μετά από rapid test στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το άλλο κρούσμα εντοπίστηκε σε άνδρα, συγγενικό της πρόσωπο ηλικίας γύρω στα 50 ο οποίος δεν έχει συμπτώματα και έχει μπει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr