Lockdown: «Τέλος» ξανά στο κυνήγι & ψάρεμα – Δείτε τι ανακοινώθηκε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: «Τέλος» ξανά στο κυνήγι & ψάρεμα – Δείτε τι ανακοινώθηκε

Τέλος για ακόμη μια φορά το κυνήγι και το ψάρεμα - Δείτε τι ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας

Στην επιβολή σκληρού lockdown με έναρξη ισχύος στις 6 αύριο το πρωί και για μία εβδομάδα με στόχο να ανοίξουν τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου προχώρησε η κυβέρνηση.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναστέλλεται ξανά το κυνήγι και το ψάρεμα μέχρι τα μέσα του Γενάρη.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε:

1. Η αυστηροποίηση των μέτρων για την εβδομάδα 3-10 Ιανουαρίου 2021 είναι απόφαση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για προληπτικούς λόγους. Στόχος να μην επιβαρυνθεί η επιδημιολογική εικόνα από την χαλάρωση των γιορτών, ώστε να ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου τα σχολεία μας όλων των βαθμίδων.

2ον. Στις 11 Ιανουαρίου μαζί με τα σχολεία επανέρχεται η λειτουργία του click away, των κομμωτηρίων, των υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, των ΚΤΕΟ και των δραστηριοτήτων κυνηγιού και ψαρέματος, όπως ίσχυαν στην περίοδο των γιορτών. Αναφορικά με τις εκκλησίες μας, η λειτουργία των Θεοφανείων θα πραγματοποιηθεί εσωτερικά από τους ιερείς, αλλά χωρίς πιστούς. Οι εκκλησίες μας, μετά τις 11 Ιανουαρίου 2021, θα υποδεχθούν ξανά τους πιστούς για τις Κυριακάτικες λειτουργίες με τους κανόνες που ίσχυαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

3ον. Στο τέλος της 2ης εβδομάδας του Ιανουαρίου θα αξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και με βάση αυτή την αξιολόγηση θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις για τους υπόλοιπους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας.

Δείτε τις ανακοινώσεις:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr