Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 12χρονος επιζών τροχαίου με νταλίκα – «Δεν αντιλήφθηκα τίποτα» είπε ο οδηγός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 12χρονος επιζών τροχαίου με νταλίκα – «Δεν αντιλήφθηκα τίποτα» είπε ο οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 12χρονος που επέζησε του τροχαίου δυστυχήματος στις Σέρρες, στο οποίο σκοτώθηκαν οι γονείς του και τραυματίστηκε πιο ελαφρά ο 10χρονος αδελφός του.

Ο μικρός Ρουμάνος τουρίστας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και τραύματα σε όλο του το σώμα. Το παιδί υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει εκτός ΜΕΘ. Ο 10χρονος αδελφός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και έχει τις αισθήσεις του.

Τα παιδιά βρίσκονται υπό την επίβλεψη ψυχολόγων, καθώς έχασαν χθες και τους δύο γονείς τους και αναμένουν να έρθουν στην Ελλάδα άλλοι συγγενείς τους.

Οδηγός νταλίκας: Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό

Σε ό,τι αφορά στις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας στην οποία «καρφώθηκε» το ΙΧ των Ρουμάνων τουριστών, είπε ότι «δεν κατάλαβε» το παραμικρό.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας, φέρεται να είπε στην Αστυνομία: «Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου, άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου».

Το σφοδρό τροχαίο έγινε στο 18ο χλμ. της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών, με τις εικόνες από το διαλυμένο όχημα της οικογένειας, να σοκάρει. Επί τόπου κατέληξαν ο 48χρονος οδηγός και πατέρας των παιδιών και η 43χρονη μητέρα τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr