Μάχη για τη ζωή του δίνει 25χρονος οδηγός μηχανής μετά από σοβαρό τροχαίιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει 25χρονος οδηγός μηχανής μετά από σοβαρό τροχαίιο

Βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ

Σε καταστολή, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ βρίσκεται ένας 25χρονος οδηγός μηχανής μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Κυριακής στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretapost, ο νεαρός χαρακτηρίζεται ως «πολυτραυματίας και πολυκαταγματίας» από τους θεράποντες ιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται αφού φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα στο κρανίο, κατάγματα στην κάτω γνάθο και πολλαπλά τραύματα σε άλλα σημεία του σώματος.

Σημειώνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα ο 25χρονος αναμένεται να αποδεσμευθεί από τα μηχανήματα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις (αξονική τομογραφία) ώστε να επανεκτιμηθεί με ασφάλεια η κατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Τι συνέβη

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής όταν μία μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στον επαρχιακό δρόμο από τους Κουνάβους προς τα Πεζά (στην ενδοχώρα του Ηρακλείου).

Ο 25χρονος οδηγός της μηχανής φέρει σοβαρά τραύματα μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε η μηχανή που οδηγούσε με αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο.

Η Τροχαία Ηρακλείου διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr