Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 4χρονος στη ΜΕΘ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 4χρονος στη ΜΕΘ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι του.

Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών συνεχίζει να νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι, που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από την Άρτα, μετά από ατύχημα.

Ο 4χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο

Μιλώντας στο tempo24.news, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης, εξήγησε ότι η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή, με το τρέχον 24ωρο να είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 4χρονος το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, στην οποία φάνηκε το μέγεθος της αιμορραγίας που αντιμετωπίζει,  ωστόσο ένα μέρος της φαίνεται να έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό του παιδιού, κάτι που δίνει αχτίδες αισιοδοξίας για την εξέλιξη της κατάστασής του.

Το άτυχο παιδάκι θα παραμείνει για τις επόμενες ώρες διασωληνωμένο και σε καταστολή.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο, Τετάρτη, οπότε θα υποβληθεί σε νευρολογικό έλεγχο.

«Όλη η ομάδα της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου μας δίνει τον καλύτερό της εαυτό για τον μικρό μας ασθενή και είμαστε στο πλευρό του», ανέφερε ο Ανδρέας Ηλιάδης στο tempo24.news.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr