Μάχη για τη ζωή του δίνει το 4 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται στο Παίδων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνωμένο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει το 4 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται στο Παίδων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνωμένο

Το μωρό είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ενώ διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση τραυματισμού του
Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση με το βρέφος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» διασωληνωμένο και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με μώλωπες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κακώσεις στο σώμα.
Ο 20χρονος πατέρας  ο οποίος συνελήφθη για κακοποίηση του μόλις 4 μηνών βρέφους καθώς για να σταματήσει να κλαίει προχώρησε σε άσκηση βίας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, έδωσε την εξήγηση ότι ήταν «άπειρος»!

Το βρέφος από τη Μεσσηνία νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, κάνεις δεν έχει επισκεφθεί ακόμα το μωρό.

Οι γιατροί στην πρώτη διάγνωση που έκαναν διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε υποστεί το λεγόμενο τραύμα έντονης πίεσης, που συμβαίνει όταν κάποιος πάρει στα χέρια του ένα βρέφος και αρχίσει να το ταρακουνά με ένταση και πίεση.

Αρχικά ο πατέρας υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως προκλήθηκαν τα τραύματα στο βρέφος και ότι ήταν πολύ πιθανό να είχε πέσει από τον καναπέ όπου το είχε αφήσει για λίγο. Οι αστυνομικοί όμως της Ασφάλειας Καλαμάτας πήγαν στο σπίτι και έκαναν αυτοψία και δεν εντόπισαν να είναι συμβατά τα χτυπήματα με πτώση από τον καναπέ.

Ο πατέρας έχει δηλώσει ότι «τα έχασε, δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί για αυτό πήρε το παιδί, που έκλαιγε επί ένα τέταρτο στα χέρια του, το έπιασε από τους ώμους και άρχισε να το ταρακουνάει πολύ δυνατά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr