Mad Clip: Κίτρινο Audi R8 αναζητά η Αστυνομία μετά το δυστύχημα στη Βουλιαγμένης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: Κίτρινο Audi R8 αναζητά η Αστυνομία μετά το δυστύχημα στη Βουλιαγμένης

Θρίλερ με το αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης

Οι άνδρες της Τροχαίας που από τις πρώτες πρωινές ώρες προσπαθούν να λύσουν όλους τους γρίφους του δυστυχήματος, εξετάζουν το σημείο του συμβάντος, λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες και διερχόμενους οδηγούς, ενώ χτενίζουν και οπτικό υλικό που μπορεί να αποτυπώνει καρέ – καρέ τις συνθήκες του τροχαίου.

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα δεύτερο, πολυτελές και ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον ράπερ Mad Clip εξετάζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της τροχαίας προσπαθούν να εντοπίσουν αυτό το αυτοκίνητο προκειμένου να μιλήσουν με τον οδηγό του και να τον ρωτήσουν γιατί αποφάσισε να φύγει από το σημείο κι όχι να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε λίγο μετά τις 16:00 ανακοίνωση με την οποία αναζητεί πληροφορίες για το δυστύχημα. Όπως αναφέρεται, στις 02.09.2021 γύρω στις 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr