Μακελειό στη Γλυφάδα: «Ο πατέρας μου δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι», λέει η κόρη του αδικοχαμένου καπετάνιου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Ο πατέρας μου δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι», λέει η κόρη του αδικοχαμένου καπετάνιου

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα χθες το πρωί, με αποτέλεσμα τέσσερις νεκρούς.

Όλα έγιναν μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, όταν ο δράστης της τριπλής δολοφονίας -ο Άρης, όπως ήταν το όνομά του μετά τη βάφτισή του- εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας European Navigation και σκότωσε μία εκ των ιδιοκτητών -την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση-, τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο, υπάλληλο μέχρι χθες στο λογιστήριο της ναυτιλιακής.

Λίγο αργότερα ο 76χρονος -που εργαζόταν για την οικογένεια επί 36 ολόκληρα χρόνια- αυτοκτόνησε στο υπόγειο της εταιρείας με την ίδια καραμπίνα. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες εργαζομένων, ο δράστης μπήκε αποφασισμένος στα γραφεία της εταιρείας, δηλώνοντας: «Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε, δεν θα πειράξω τους εργαζομένους».

Μακελειό σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα: Συγκλονισμένη η οικογένεια του καπετάνιου

Ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, ο οποίος ήταν οικονομικός διευθυντής της ναυτιλιακής εταιρείας, θυσιάστηκε για να προστατέψει τα αφεντικά του, παρότι δεν ήταν στόχος του Αιγύπτιου.

Η κόρη του καπετάνιου, συγκλονισμένη, μίλησε στο «Πρωινό» για τον θάνατο του πατέρα της.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη ώρα για εμάς. Δυστυχώς, είμαστε συγκλονισμένοι. Η μητέρα μου, τα παιδιά, τα εγγόνια, οι γαμπροί. Αυτό το πράγμα που μας συνέβη δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους. Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος. Οι άνθρωποι όμως πώς έχουμε καταντήσει; Χειρότεροι από ζώα. Σκοτώνουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας. Το θέμα είναι γιατί έχουμε πάει εκεί. Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι. Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξουν το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα. Τώρα πρέπει να κλάψουμε τον άνθρωπό μας, τον πατέρα μας. Ήταν ένας άνθρωπος αξιολάτρευτος, που δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω. Είναι απερίγραπτο αυτό που περνάμε, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, τίποτα. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός», είπε η κόρη του καπετάνιου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr