Μανώλης Μαυρομάτης: Εμφανίζει σημάδια βελτίωσης – Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανώλης Μαυρομάτης: Εμφανίζει σημάδια βελτίωσης – Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του

Η σύζυγός του Ειρήνη Μαυρομάτη είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μετά τη φωτιά στο σπίτι του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δείκτες υγείας του παρουσιάζουν ελαφρά βελτίωση, όπως και η αναπνευστική του λειτουργία. Επίσης, κρίνουν ως θετικό το γεγονός ότι η υγεία του δεν επιδεινώθηκε.

Η σύζυγός του Ειρήνη Μαυρομάτη είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Φέρει θερμικά εγκαύματα

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε εχθές, «ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης, 82 ετών, νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας σώματος.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Η Ειρήνη Μαυρομάτη, 80 ετών (σύζυγος), νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (40%) της ολικής επιφάνειας σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr