Μανώλης Μαυρομμάτης: Βγήκε από τη ΜΕΘ η σύζυγός του, τρεις μήνες μετά τη φωτιά στο σπίτι τους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανώλης Μαυρομμάτης: Βγήκε από τη ΜΕΘ η σύζυγός του, τρεις μήνες μετά τη φωτιά στο σπίτι τους

Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται πλέον η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη, τρεις μήνες μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του, νοσηλεύονται από τις 17/02 στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, ενώ και οι δύο κοιμόντουσαν.

Στις αρχές Απριλίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης μεταφέρθηκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ σήμερα έγιναν γνωστά και τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας της συζύγου του.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Αναμένεται η μεταφορά του σε κέντρο αποκατάστασης

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Ρένα Βενιέρη νοσηλεύεται πια σε Μονάδα Εγκαυμάτων, και επικοινωνεί κανονικά.

«Είναι ένα αισιόδοξο νέο, ένα μικρό θαύμα, όπως μου είπε και ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη και της Ρένας Βενιέρη, Μιχάλης, το ότι μετά από 4 μήνες η μητέρα του βρίσκεται εκτός ΜΕΘ. Η Ρένα Βενιέρη είναι σε Μονάδα Εγκαυμάτων, επικοινωνεί κανονικά με τον γιο της. Ο Μιχάλης μού είπε συγκινημένος ότι η μητέρα του βγήκε από τη ΜΕΘ και ότι επικοινωνούν», ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Έχουμε πολύ μεγάλη διαδρομή ακόμα, γιατί είναι επιβαρυμένη η κατάστασή της», είπε ο γιος του ζευγαριού στην επικοινωνία του με τη δημοσιογράφο, με την ίδια να εξηγεί ότι η Ρένα Βενιέρη είχε περισσότερα εγκαύματα από τον Μανώλη Μαυρομμάτη και θα παραμείνει αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, προκειμένου να αποφύγει πιθανές λοιμώξεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr