Μάνος Δασκαλάκης: Δήλωση σοκ – «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν έγκυος σε 4ο παιδί από εξωσυζυγική σχέση»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Δήλωση σοκ – «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν έγκυος σε 4ο παιδί από εξωσυζυγική σχέση»

Σοκάρει δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη στην κατάθεσή του ως μάρτυρας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κατέθεσε ως πρώτος μάρτυρας ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης, Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε στην κατάθεσή του στη σχέση και τον γάμο του με την κατηγορούμενη αλλά και τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι τρεις κόρες τους, ενώ χαρακτήρισε την 34χρονη «υπόδειγμα μητέρας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι σχέσεις του ζευγαριού μέχρι και το 2019 ήταν άριστες, όμως μετά τον θάνατο της Μαλένας υπήρξε ρήξη.

Τόνισε μάλιστα, ότι από το 2019 και μετά, οι σχέσεις τους ήταν απολύτως«τυπικές», ενώ δήλωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση.

Αποκάλυψε δε, πως η κατηγορούμενη είχε μείνει έγκυος σε 4ο παιδί και πως ο ίδιος πιστεύει ότι δεν ήταν δικό του, αλλά από την άλλη σχέση της.

Επίσης, όπως διευκρίνισε, είχε μείνει ο ίδιος με την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο διότι η σύζυγός του ήταν έγκυος, αλλά τότε δεν γνώριζε για την εξωσυζυγική της σχέση.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, όπως σημείωσε, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει τότε σε άμβλωση μετά από συμβουλή των γιατρών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr