Μαθητής έγδυσε και ξυλοκόπησε άγρια συμμαθητή του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητής έγδυσε και ξυλοκόπησε άγρια συμμαθητή του

Ο μαθητής άφησε γυμνό τον συμμαθητή του για να τον χλευάσουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο

Σε ρεπορτάζ του  gegonota.news αναφέρεται ότι  ο μαθητής έδειρε τον συμμαθητή του, τον έγδυσε και τον άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές τους, σε σχολείο στον Αλμυρό Βόλου.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, κατά τις ίδιες πληροφορίες, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά.

Το ξέσπασμα μητέρας

«Δεν ασχολείται κανείς. Είναι παιδιά που τα δέρνουν, άλλα που φέρνουν μαχαίρια, και bullying γίνεται σε όλες τις τάξεις. Πάρα πολλά παιδιά έχουν πρόβλημα, τα γνωρίζει όλα ο διευθυντής», τονίζει, μητέρα που το παιδί της φοιτά στο σχολείο.

Τα παιδιά φοβούνται τι θα τους συμβεί –τόσο στο σχολείο όσο και έξω από αυτό– αν μιλήσουν για το τι συμβαίνει σε καθηγητές που –όπως ισχυρίζεται η μητέρα– είναι έτσι κι αλλιώς ως επί το πλείστον αδιάφοροι. «Ίσως έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, ίσως φοβούνται και αυτοί», αναφέρει.

«Όντως η κατάσταση είναι δύσκολη και βρίσκομαι και εγώ στη φάση της ενημέρωσης. Οι ψυχολόγοι μας έχουν υποδείξει να μην υπάρξει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά, αλλά μια διήμερη αποβολή δεν τα εκφοβίζει, την αγνοούν», δήλωσε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελίδης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr