«Μαζί σου πάντα»: Ο Αύγουστος Κορτώ δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μαζί σου πάντα»: Ο Αύγουστος Κορτώ δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του

Ο Αύγουστος Κορτώ δημοσίευσε στο Facebook την αναγγελία του γάμου του με τον επί χρόνια σύντροφό του Αναστάσιο Σαμουηλίδη.

Όπως αναφέρεται σε αυτή, ο πολιτικός γάμος θα γίνει στον Δήμο Αθηναίων.

«O Αναστάσιος Σαμουηλίδης του Μιχαήλ Σαμουηλίδη και της Ευλαμπίας Σαμουηλίδη, το γένος Γκύζη, που γεννήθηκε στον δήμο Χολαργού Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων και ο Πέτρος Χατζόπουλος του Αναστάσιου Χατζόπουλου και της Αικατερίνης Χατζοπούλου, το γένος Βλάχου, που γεννήθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Δήμο Αθηναίων», αναφέρει συγκεκριμένα η αναγγελία γάμου που δημοσίευσε στο Facebook ο συγγραφέας μαζί με μία φωτογραφία του με τον Αναστάσιο Σαμουηλίδη. «Μαζί σου πάντα», είναι το σχόλιο με το οποίο συνοδεύει ο Αύγουστος Κορτώ την ανάρτηση.

Αύγουστος Κορτώ: Η πρόταση γάμου στο περιστύλιο της Βουλής

Υπενθυμίζεται ότι όταν ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Αύγουστος Κορτώ το γιόρτασε με μια φωτογραφία.

Ο συγγραφέας ανήρτησε φωτογραφία στο πλευρό του συζύγου του Αναστάσιου Σαμουηλίδη, γράφοντας: «Παντρέψου με».

Ο Αύγουστος Κορτώ και ο Αναστάσιος Σαμουηλίδης έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης από το 2016, την πρώτη ημέρα που εφαρμόστηκε ο σχετικός νόμος.

Φέτος κλείνουν 20 χρόνια σχέσης, όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος με μια φωτογραφία. «20 χρόνια οικογένεια», είχε γράψει σε ανάρτηση στα τέλη Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr