Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης που διοργάνωσε το σωματείο ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης που διοργάνωσε το σωματείο ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’

Ποιοι παρευρέθηκαν στο σεμινάριο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης που διοργάνωσε χθες το απόγευμα το Σωματείο Εστίασης, Διασκέδασης και Αναψυχής Ευβοίας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’. Ο καιρός τελικά επέτρεψε στο να γίνει η εκδήλωση, παρότι αρχικά εκφράστηκαν φόβοι από τους διοργανωτές για την αναβολή της.

Έλαβε χώρα εκεί όπου ήταν προγραμματισμένη εξ αρχής, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο ‘’Ορέστης Μακρής’’ στη Χαλκίδα και το παρακολούθησαν πλήθος εργαζόμενων στη διανομή από τα καταστήματα Εστίασης της περιοχής μας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας που ισχύουν λόγω της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε.

Στο τέλος της βραδιάς, με την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, που έχει ως διαχρονική δέσμευση την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων και συνεργατών του αλλά και των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, το Σωματείο μας κλήρωσε και μοίρασε 110 κράνη μοτοσυκλέτας στους τυχερούς συμμετέχοντες οδηγούς της διανομής (delivery) της Εστίασης στην Εύβοια, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια αλλά και συνεισφέροντας μέσω του σεμιναρίου οδικής ασφάλειας στην καλλιέργεια υποδειγματικής οδικής κουλτούρας. Ένας σημαδιακός αριθμός για τον μεγάλο μας χορηγό, που προβάλει την αδιάλειπτη κοινωνική προσφορά του Ομίλου στην χώρα μας εδώ και 110 χρόνια.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από την εξειδικευμένη Σχολήτου καταξιωμένου παλαιού οδηγού  αγώνων ‘’Ιαβέρη’’ ο οποίος με τον δικό του τρόπο μετέφερε την γνώση και την πολύπλευρη εμπειρία του στους οδηγούς διανομής των καταστημάτων της εστίασης της περιοχής μας και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, δόθηκε έμφαση στις συνέπειες της αυξημένης ταχύτητας κατά την οδήγηση, στην ψυχολογία του οδηγού και την αμυντική στάση και συμπεριφορά που θα πρέπει να κρατά.

Με μια εμπεριστατωμένη  παρουσίαση επί της οθόνης και επί του θέματος των τροχαίων ατυχημάτων,  συνέδραμε από την δική του μεριά και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ευβοίας, κος Κουκουβίνος Κων/νος και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Από την πλευρά του ‘’ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ’’, ο Πρόεδρος κος Βασίλης Ευθυμίου εκ μέρους του ΔΣ, ευχαρίστησε τον Μέγα Χορηγό, τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση  τιμώντας μας, με υψηλόβαθμα στελέχη του όπως,

ο Χαράλαμπος Κουρής, Γενικός Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ,

ο Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι,

η Λένα Μπέλση, Επικεφαλής της Geocycle Hellas του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ,

ο Τάσος Παπανικολάου, Διευθυντής Υγείας & Ασφάλειας Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ,

ο Γιάννης Δασύρας, Διευθυντής Βελτιστοποίησης & Περιβάλλοντος στο Εργοστάσιο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι

και η Ιωάννα Παπαϊωάννου, Senior Communications Specialist Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Επίσης, ο κος Ευθυμίου ευχαρίστησε και την Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους μας που μπόρεσαν να παρευρεθούν, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Γιώργο Κελαιδίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Καραγιάννη.

Τους Δημάρχους Διρφύων-Μεσσαπίων και Καρύστου κ.κ. Γιώργο Ψαθά και Λευτέρη Ραβιόλο αντίστοιχα, τους Αντιδημάρχους Χαλκίδας κα Ελένη Αϊδίνη, κα Σοφία Χονδρογιάννη και κ. Γιώργο Πάνο, τον Αντιδήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κ. Σκοπελίτη Δημήτριο, και τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ευβοίας κ. Ηλία Θαλάσση. Επίσης εκ μέρους του ΔΣ, ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία τους στην εκδήλωση, τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχο Τσάτση Μιχαήλ και τον Λιμενάρχη Χαλκίδας  Αντιπλοίαρχο ΛΣ Φλουρή Κωνσταντίνο.

Ιδιαίτερη αναφορά με τις ευχαριστίες του έκανε  ο Πρόεδρος και στους τοπικούς χορηγούς μας “MyΚΤΕΟ” Μ. ΘΑΛΑΣΣΗΣ,  Φρουτεμπορική ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΗ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΚΑΒΑ ΚΥΡΗΚΟΣ, ΦΑΡΜΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ, ‘’ALLABOUTH FOOD’’ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ  Γ. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ, EVIA FOODdelicatessen, στους συντελεστές υλοποίησης της εκδήλωσης, τους συνεργάτες μας οδηγούς διανομής της Εστίασης που παραβρέθηκαν, και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου που εργάστηκαν άοκνα έτσι ώστε να έρθει επιτυχημένα εις πέρας αυτή η εκδήλωση.

                 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr