Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα – Νεκρή ανασύρθηκε ένοικος της πολυκατοικίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα – Νεκρή ανασύρθηκε ένοικος της πολυκατοικίας

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό με θύμα μία γυναίκα 63 ετών.
Η φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό φαίνεται να ξεκίνησε από ένα τηγάνι, με θύμα μία γυναίκα 63 ετών, ένοικο της πολυκατοικίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που «φούντωνε» η πυρκαγιά κατέβαινε από την ταράτσα, εγκλωβίστηκε στις σκάλες και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.
Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο, η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τι συνέβη

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξέπσασε η φωτιά και ενώ η ένοικος του διαμερίσματος τηγάνιζε.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις το λάδι έπεσε στη φωτιά και όταν εκείνη προσπάθησε να τη σβήσει με μία βρεγμένη πετσέτα, οι φλόγες φούντωσαν με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί η φωτιά σε όλο το διαμέρισμα.

Την ίδια ώρα το θύμα της φωτιάς, η 63χρονη γυναίκα, ένοικος άλλου διαμερίσματος κατέβαινε από την ταράτσα, εγκλωβίστηκε στις σκάλες καθώς δεν μπορούσε να πάει πουθενά από τους καπνούς και δυστυχώς οι αναθυμιάσεις απέβησαν μοιραίες.

Η άτυχη γυναίκα μάλιστα, λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή της είχε γίνει γιαγιά, καθώς η κόρη της μόλις είχε γεννήσει, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr