ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα – Νεκρή ανασύρθηκε ένοικος της πολυκατοικίας

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα – Νεκρή ανασύρθηκε ένοικος της πολυκατοικίας
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό με θύμα μία γυναίκα 63 ετών.
Η φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό φαίνεται να ξεκίνησε από ένα τηγάνι, με θύμα μία γυναίκα 63 ετών, ένοικο της πολυκατοικίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που «φούντωνε» η πυρκαγιά κατέβαινε από την ταράτσα, εγκλωβίστηκε στις σκάλες και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.
Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο, η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τι συνέβη

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξέπσασε η φωτιά και ενώ η ένοικος του διαμερίσματος τηγάνιζε.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις το λάδι έπεσε στη φωτιά και όταν εκείνη προσπάθησε να τη σβήσει με μία βρεγμένη πετσέτα, οι φλόγες φούντωσαν με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί η φωτιά σε όλο το διαμέρισμα.

Την ίδια ώρα το θύμα της φωτιάς, η 63χρονη γυναίκα, ένοικος άλλου διαμερίσματος κατέβαινε από την ταράτσα, εγκλωβίστηκε στις σκάλες καθώς δεν μπορούσε να πάει πουθενά από τους καπνούς και δυστυχώς οι αναθυμιάσεις απέβησαν μοιραίες.

Η άτυχη γυναίκα μάλιστα, λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή της είχε γίνει γιαγιά, καθώς η κόρη της μόλις είχε γεννήσει, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr