Μέλλουσα νύφη βρέθηκε… παντρεμένη εν αγνοία της – Τι συνέβη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέλλουσα νύφη βρέθηκε… παντρεμένη εν αγνοία της – Τι συνέβη

Μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι παντρεμένη, καθώς βρέθηκε να έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με άνδρα εντελώς άγνωστο προς την ίδια!

Η 31χρονη Θεσσαλονικιά αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και να… ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, όμως συνέβη κάτι που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανείς!

Η γυναίκα παρουσιάζεται ως παντρεμένη με έναν άγνωστο άνδρα, με τον οποίο φέρεται να έχει συνάψει -προφανώς εν αγνοία της- σύμφωνο συμβίωσης! Ο Αλβανός «σύζυγός» της προφανώς προχώρησε σε παράνομες ενέργειες για να αποκτήσει άδεια παραμονής στη χώρα μας και η γυναίκα έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν πήγε να κάνει τα χαρτιά της για το γάμο της και της είπαν ότι είναι ήδη… δεσμευμένη!

Πληροφορήθηκε μάλιστα, ότι διαμένει μαζί του σε μισθωμένο σπίτι, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τον πραγματικό τόπο κατοικίας της. Σύμφωνα με το grtimes, η 31χρονη γυναίκα είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον Αύγουστο αλλά, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, φαντάζει απίθανο να προλάβει την ορισμένη ημερομηνία, καθώς απαιτούνται χρονοβόρες δικαστικές αποφάσεις για την ακύρωση του προηγούμενου συμφώνου συμβίωσης, που βεβαιώθηκε εν αγνοία της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 31χρονη έπεσε θύμα σπείρας που νομιμοποιεί αλλοδαπούς, καθώς επιτήδειοι χρησιμοποίησαν την κλεμμένη ταυτότητα της.

Πώς βρέθηκε μπλεγμένη με το κύκλωμα η 31χρονη

Στις 16 Φεβρουαρίου του τρέχοντος, ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας έκανε καταγγελία στο ΑΤ Λευκού Πύργου για διάρρηξη στο σπίτι τους. Στα κλοπιμαία περιλαμβανόταν και το πορτοφόλι της μνηστής του με ταυτότητα κι όλα τα στοιχεία της. Έτσι η σπείρα είτε πούλησε, είτε χρησιμοποίησε την ταυτότητά της για να την «παντρέψει» με τον Αλβανό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γάμος της κοπέλας που ήταν προγραμματισμένος για τις 26 Αυγούστου στη Χαλκιδική, δεν θα γίνει, καθώς καλείται να ανέβει έναν Γολγοθά για να διεκπεραιώσει όλες τις ενέργειες και να πάρει «διαζύγιο» με τον «σύζυγό» της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr