Μενίδι: Ξυλοδαρμός αστυνομικού -«Πήγε στο σχολείο επειδή φοβήθηκε μην επιτεθούν στο παιδί του»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μενίδι: Ξυλοδαρμός αστυνομικού -«Πήγε στο σχολείο επειδή φοβήθηκε μην επιτεθούν στο παιδί του»

Νέα διάσταση φαίνεται πώς παίρνει ο άγριος ξυλοδαρμός-μέχρι λιποθυμίας- αστυνομικού που σημειώθηκε χθες έξω από σχολείο στο Μενίδι, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

«Ένα κορίτσι κατηγόρησε τον γιο του θύματος ότι την θώπευσε, ότι κάτι έγινε στις τουαλέτες ανάμεσα στα παιδιά την περασμένη εβδομάδα, ότι πήγε να την θωπεύσει». «Έχουν γίνει καταγγελίες» συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Ο αστυνομικός πήγε στο σχολείο επειδή φοβήθηκε μην επιτεθούν στο παιδί του»

«Εχθές ο αστυνομικός, επειδή φοβήθηκε μην επιτεθούν στο παιδί του, πήγε και το περίμενε έξω από το σχολείο και κάποια στιγμή ήρθαν δύο αυτοκίνητα, βγήκαν έξι – επτά άτομα και τον χτύπησαν πολύ σοβαρά».

«Λογικά ήταν οι γονείς της μαθήτριας που κατηγόρησε τον γιο του» είπε ο ίδιος στη συνέχεια.

«Ξέρω ότι χθες είχε έρθει και ο σύμβουλος Β’ Βαθμιας, πριν τον ξυλοδαρμό και ότι είναι καταγεγραμμένο το περιστατικό και στην Αστυνομία. Είναι μικρά παιδιά Α-Β Γυμνασίου, το κατηγορώ ξέρετε πώς γίνεται σε αυτές τις ηλικίες», συμπλήρωσε.

Το σχολείο έκανε ότι νόμιμο έπρεπε να κάνει

Ενημέρωσε ότι «το σχολείο έκανε ό,τι νόμιμο έπρεπε να κάνει» και ότι «όλες οι διαδικασίες που έπρεπε να τηρηθούν έχουν τηρηθεί και από τη Διεύθυνση του σχολείου και από την Αστυνομία».

«Θα μπορούσε να είχε λυθεί το θέμα, από την προηγούμενη εβδομάδα, ή μέρες πριν, αν υπήρχε ψυχολόγος και είχε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα», υπογράμμισε ο Πρόεδρος.

Εν τω μεταξύ, οι γονείς των παιδιών του σχολείο πραγματοποίησαν σήμερα διαμαρτυρία για το περιστατικό, αλλά και για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν. «Φοβηθήκαμε οι περισσότεροι γονείς μετά το περιστατικό, δεν είναι ενλημεροι οι γονείς για το τι ακριβώς έγινε», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr