Μετά το τζατζίκι αβοκάντο τώρα και τζατζίκι…. παγωτό! – Ουρές από πελάτες για να το γευτούν
Τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού έχει δημιουργήσει ένας ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου στη Θεσσαλονίκη.Τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού έχει δημιουργήσει ένας ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου στη Θεσσαλονίκη.
Μετά το τζατζίκι… αβοκάντο τώρα ήρθε και το τζατζίκι… σε παγωτό!
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προσελκύει καθημερινά δεκάδες πελάτες στο κατάστημά του, χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού που έχει δημιουργήσει.
Τζατζίκι, πικάντικο μπουγιουρντί και χταπόδι ουζάκι, είναι μερικές από τις περίεργες γεύσεις παγωτού που διαθέτει το παγωτατζίδικο. Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο κ. Παπαδόπουλος για το πώς συνδυάζει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με το παγωτό, ανέφερε ότι ξεκίνησε αρχικά να φτιάχνει κλασικές γεύσεις.
«Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.
Όπως φαίνεται η εκκεντρικότητα στην επιλογή των γεύσεων έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες όπως «καρπούζι φέτα», «φραπέ», «μπουγάτσα», «πιπεριά Φλωρίνης» και «στρουμφάκια».
Απαντώντας για το ποια είναι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη δημιουργία των 35 και πλέον γεύσεων ανέφερε, ότι αυτή αφορά τις γεύσεις των ποτών καθώς το αλκοόλ δεν μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί. «Ο κόσμος θέλει κάτι καινούργιο».
«Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος παρέχοντας στους πελάτες ιδιαίτερες επιλογές γεύσεων εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr